Telefon
WhatsApp
KUYRUĞUMUZA KİM BASTI??
ilkadım

Ligin 4. Haftasında genelde  pek şansımız tutmayan Ankara Keçiörengücü nü konuk  ettik.

Maça iyi başladık, istekli arzulu olan taraf görünsek de rakipte maçın ilk bölümlerinde en az bizim kadar isteyen olmasıyla müsabakayı izleyenlere seyir keyfi yüksek bir maç izlettirdiler.

Hatta maçın 4. dakikası kırılma anıydı diyebilirim. Buldukları yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremediler. Maça erken gol ile başlasalardı, bizi çok daha zorlu bir 86 dakika bekliyor olacaktı. 

Rakibi çok beğendim açıkçası iyi ayağa pas yapan hızlı hücuma kalkan Freday Eze başta olmak üzere yabancı oyuncuları savunmamıza çok zor anlar yaşattılar. Açıkçası Bu takım yine play-off içerisinde yer alabilir çok takımında canını yakabilir.

Yılport Samsunsporumuzun sahaya sürdüğü kadroya baktığımızda bir oyuncu dışında beklediğim kadroydu. 

Fofana maç kadrosunda olabilir ama ilk on bir de çıkacağını hiç düşünmemiştim. Bu düşüncemin de doğru olduğu kanaatindeyim. Hocamızın kararına saygı duymakla beraber, söylemek istediğim Fofana maç eksiklerinden sebep zorlana bileceğini belki oyuna sonradan gireceğini düşünmüştüm. Ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğu teknik kapasitesi ile beraber bunu anlamak mümkün ama bir o kadar da ben halen hazır değilim görüntüsü sergiledi.

Fofana için sevindiğim ve duygulandığım an ise kaçırdığı gol sonrası yaşadığı derin üzüntüyü hem pozisyon sonrası hem de maçtan çıktığı anda kulübedeki üzüntüsü beni hem duygulandırdı hem de aldığı sorumluluğun farkında olması zamanla daha güzel işler yapabileceğinin göstergesi olduğunu düşünerek sevindim açıkçası. 

Maçın adamı kaleci Aykut'a gelince...

Kalede inanılmaz güven veriyor sanki hocadan sonra takımı bir Maestro gibi geriden yönlendiriyor. 

Gökhan Karadeniz.... Öncelikle kardeşimize Çok geçmiş olsun dileklerimizi iletelim ama oynadığı bölümler dahilinde sahadaki en verimsiz isimlerden birisiydi. Beklediğimiz Gökhan'ı ilerleyen haftalarda görürüz inşallah.

Tomane nin en son attığı gol yine Geçen yıl Eylül ayıydı. Dün Akşam yine bir eylül akşamı tabelaya bir gol daha yazdırdı. Harika bir oyun sergiledi, olur da kronik sakatlık yaşamazsa tekrar, bu sezon bu ligde inanılmaz işler yapar....

Biraz da maçın dışına çıkmak istiyorum ben.

Dün akşam taraftar tribünlerden uzun zamandır duymadığımız bir tepkiyi tekrar yüksek sesle haykırdı.
“ Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun “ diye stadyum inledi. Çıkıp sadece bir grup değil stadyum tek ses oldu. 

Peki ne oldu kim kuyruğumuza bastı da stadyumdan bu tarz sloganlar yükseldi.?

Tabii bu sloganın birde öncesi var...

“ Mustafa İstifa.! Mustafa İstifa..! “

B.B. Başkanı Mustafa Demir e stadyum tek ses olarak istifa çağrısı yaptı. 

Peki Sebep...? 

Samsun için kötü bir belediyecilik mi yapıyor iyi mi bu kısmını bilmem ama Belediye Başkanlığı yaptığın şehrin markasını, o şehrin insanın gönül verdiği  takım için tarafından gelecek her türlü olumsuz açıklamaya bu taraftar sesini daha da artırarak yükseltir.

Sosyal medyadan alınan duyumlar üzerine önümüzdeki günlerde Samsunspor Nuri asan tesislerinin kaldırılması ile ilgili Belediye encümeni toplanacakmış sanırım. 

Herşeyi Bitirdik tesisimiz kaldı eğer doğruysa... Hatta Yüksel başkanın Milyonlar harcadığı Mustafa Erkanat Alt yapı tesislerinin de kaldırılması gündeme gelince kimse bu tarafların sessiz kalacağını aklının ucundan bile geçirmesin.

Sayın büyükşehir belediye başkanım... Sizleri Seçen başkanlığını yaptığınız şehrin insanını üzmeyecek kararlar alınız lütfen yada çıkın konuyla ilgili bir açıklama yapın. Yok böyle bir şey nereden uyduruyorsunuz diyerek içimize su serpin, sizden bu açıklamayı bekliyoruz başkanım.

Bu konulara bağlantılı olarak sanki bu sezon inanılmaz hakem hataları yaşayacağız! kulübümüz üzerinde inanılmaz oyunlar oynanacak! kim ne düşünür bilemem ama bu benim fikrim inşallah yanılırım...
 Saygılarımla ...
 Selamet ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler