Telefon
WhatsApp
KAZANMAK GÜZEL DUYGU
ilkadım

Yeni yapılan transferlerden Sheldon Bateau sahaya ilk onbir de çıkan tek oyuncumuzdu ve performansı şuan için vasat durumdaydı ancak daha ilk maçı zamanla iyiye gider mi hep birlikte izleyip göreceğiz.

Taraftarlar olarak yapılan transferleri henüz izlemememize rağmen şehirde bir olumsuzluk havası hakim. Bunun sebebi ise transferlerin bizi şampiyonluğa götürecek isimler olduğunu düşünmememiz.

Açıkçası neredeyse herkesin düştü gözüyle baktığı Balıkesirspor karşısında çok baskılı, coşkulu ve daha rahat bir galibiyet bekliyorduk. Ancak takımda o coşkuyu pek te göremedik.

Takıma 2-3 tane daha transfer beklentimiz var ama o isimler şampiyonluk yolunda ne derece etkili olacak onuda bize zaman gösterecek.

Yunus Emre yine sahanın en iyisiydi. Kendini geliştirmeye devam ettiği sürece üzere koyarak yoluna devam edecek ve Samsunspor’umuzun defansını yıllarca koruyup kalesini gole kapatacak veya çok daha farklı bir ligde ve çok daha üst düzey bir takımda oynayacak. O potansiyel kendisinde fazlasıyla var.

Son haftalarda stoper izlemeye alıştığımız ve performansından çok memnun olduğumuz Osman bu kez Bateau’nun takıma katılması İle birlikte defansın önünde sahaya çıktı ve o bölgede de iyi bir performans sergiledi.

Yasin Öztekin tamamen kaptan rolünü üstlenmiş durumda. Hem atıyor hem attırıyor. Özellikle ikinci golümüzde bencillik yapmayıp Fofana’ya alda at demesi alkışlanacak bir olaydı ve takımın kazanması herşeyden önemli dedi adeta.

Fofana bildiğimiz kalitesinde ve takımın içerisinde her zaman yer bulacaktır.

Hasan’ın affedilmesini yanlış bulmama rağmen sahiplenmeliyiz ve Hasan’ı kazanmalıyız. İstediği sürece performansını üstlere taşıyacak kalitesi mevcut.

Biz Samsunspor olarak genelde bu tarz basit görünen maçları pek iyi oynayamıyoruz. Bunun yaşanmış örnekleri geçmişimizde fazlasıyla var.

Herşeye rağmen Ümraniye, Eyüp ve Bandırmaspor’un puan kaybettiği haftada KAZANMAK GÜZEL DUYGU ve ligin ikinci devresine kazanarak başlamak çok önemliydi.

Her takım puan kaybedecek, sorunlar yaşayacak. Haftalar ilerledikçe sıfır sorun ile ilerleyen bir takım olmayacak. Önemli olan bizim maç maç ilerlememiz ve puan kaybına mahal vermememiz.

Şimdi bu maçı unutup evimizde oynayacağımız Kocaelispor maçına odaklanmalıyız. Balıkesirspor mücadelesi belkide serinin başlangıcıydı. İnşallahta öyledir. Yakalayacağımız 5-6 maçlık seri puan sıralamasında bizi çok farklı yerlere getirecektir.

Hiç bir rakibi küçümsemeyip her maça aynı konsantrasyonla odaklanmalıyız. Herşeyin iyi olacağına inanmak istiyoruz.

Gelecek güzel günlerde buluşmak dileğiyle, kalın sağlıcakla.

Zafer KÖSE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler