Telefon
WhatsApp
İNCE DETAY.!
ilkadım

Milli maç arasından sonra İzmir ekibi Menemenspor a konuk olan Samsunsporumuz ilk yarıda oynadığı oyun iyi sinyaller vermedi bizlere..

Maç baktığımızda isteksiz, mücadele etmeyen, savaşmayan bir Samsunspor izlerken önceki haftalardan daha fazla hata yaptığımız bir maç oldu…

Ligin en fazla gol yiyen 2 takımdan biri olan Menemenspor a karşı ilk yarıda sadece bir tane şutumuz var ve o da gol oldu bu şekilde fazla gol yiyen takıma karşı ne yazık ki bir tane şut çekebildik.

Takımımızda önceki haftalarda bahsettiğimiz gibi yediğimiz goller ya defans hatası yada yan toplardan yiyor, bir türlü önlem alamıyoruz. Göz göre göre her hafta aynı şekilde gol yiyen bir takım hâline geldik.

Maçın geneline baktığımız zaman çok top kaybı yapan, kademeyi düzgün yapamayan aşırı derecede dağınık bir Samsunspor izledik. 
Özellikle ikinci yarının sonlarına doğru daha fazla baskı yapıp gol aramamız gerekirken aksine rakip takım bizden daha fazla topa sahip olan pozisyona giren takım oldu…

Futbolcularımızın çok basit kart yediklerini görüyoruz, hazır olmayan bir takımda bu şekilde kart görüp sonraki hafta takımızı eksik bırakıyoruz.

Bu hafta ilk defa oynayan Barış Baştaş kumaşı iyi futbolcu fakat ileriye çıkmayı  çok seviyor, çıktığı zaman da savunmada çok eksik bıraktı bizi..

Bu şekilde geriye düştüğümüz bir maçta deplasmanda oynarken Melih Okutan gibi futbolcuyu daha önce oyuna alabilirdik..

 
 Orta sahamıza bakıldığı zaman Hasan Kılıç ın eksikliğini çok hissettik, ileriye çıkamayan çoğalamayan bir Samsunspor izledik. Fakat Hasan benim kafamda soru işaretleri bıraktı. Hoca oynatmak istediğinde yorgunum diyen Hasan a, ikinci yarı oynar mısın diyen hocaya bakarız diyen Hasan Kılıç , ikinci yarı yorgunum bahanesiyle neden oynamak istemedi? O zaman hiç kadroya girmeseydin Hasan. Ilk yarı ısınırken mi yoruldun Hasan demezler mi? 
Kaç haftadır fısıltı gazetesi şehirde Samed Aybaba ile görüşmeler yapılıyor diye sosyal medyada haberler çıktı. Eğer bu doğruysa kulüp yanlış strateji uygulamıştır. Bu durum mevcut hocayı ve oyuncuları etkilemez mi? 

En ince detay..!

Hasan Kılıç bize nereden geldi? Geldiği takımı kim şampiyon yaptı? Kimse kusura bakmasın düşündüren Sizsiniz.!
 
Eğer şampiyon olmak istiyorsak süper lige çıkmak için biran önce toparlanıp önümüzdeki hafta oynayacağımız B.B Erzurumspor maçına iyi hazırlanıp seri başlangıcı yapmamız lazım…

SAYGILARIMLA
Atakan ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler