Silah tacirlerine ve düğün magandalarına operasyon: 12 tabanca ele geçirildi
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde silah ticareti yaptıkları, ruhsatsız silah bulundurdukları ve düğünlerde havaya ateş açarak vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşürdükleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, silah ticareti yaptığı, adreslerinde çok sayıda ruhsatsız silah bulundurduğu, silahları korku ve baskı unsuru olarak kullandığı, ayrıca düğünlerde havaya ateş açarak kamu güvenliğini tehlikeye düşürdüğü tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 10 adet ruhsatsız tabanca, 2 bin 315 adet tabanca fişeği, 2 adet kurusıkı tabanca ile 1 adet yivsiz tüfek ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Soruşturma devam ediyor.
MUHABİR: Selin Zübeyde TURGUTER
Benzer Haberler
Yangın söndürme robotu 'Alevkıran' alevlere müdahale etti
BÜYÜKŞEHİR’İN PETEK GENÇ GEZİ VE KAMP PROGRAMLARI BAŞLADI
Trafik kazasında hayatını kaybeden karı koca toprağa verildi
Çöpe atılan bebeğin sırrı çözülemedi: Tutuklu annenin yargılanması sürüyor
Canik Meşe Tesisleri yenilendi
BAŞKAN DOĞAN AÇIKLADI: 211 MİLYON TL'LİK İLKADIM ATIK SU KOLEKTÖR HATTI HİZMETE ALINDI
Başkan Kurnaz: "Sokak hayvanlarını topluyoruz ancak azalmıyor"
Şehit polisin emaneti Eylül Asel yüzmede gururlandırdı