sohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet islami chat cinsel sohbet çanakkale psikolog oyun haberleri tıkanıklık açma dijital pazarlama ajansı galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı
Telefon
WhatsApp
‘Diyetisyenlerimiz Kadınlarımızın Hizmetinde’

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen online ve yüz yüze diyetisyenlik hizmetinin devam ettiğini açıkladı. Hanımeli Konağı bünyesinde sunulan ve tamamen ücretsiz olan danışmanlık hizmeti, kadınların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kadınların sosyal hayatta daha güçlü ve bilinçli bireyler olmalarını önemsediklerini belirten Başkan Kurnaz, uygulamanın yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Belediyenin diyetisyenleri tarafından verilen hizmet kapsamında kadınlara hem online hem de yüz yüze beslenme danışmanlığı sunuluyor.

Başkan Kurnaz, sağlıklı beslenme bilincinin aile yapısına da olumlu katkı sağladığını vurgulayarak, hizmeti sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir parçası olarak gördüklerini söyledi. Sağlıklı yaşam hedefi olan tüm kadınları Hanımeli Konağı’ndaki ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanmaya davet etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler

sohbet islami chat omegle tv türk sohbet islami sohbet elektronik sigara cinsel sohbet su böreği sipariş oyun haberleri tıkanıklık açma dijital pazarlama ajansı galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı eşya depolama Uluslararası evden eve nakliyat Uluslararası ev taşıma