Telefon
WhatsApp
BAŞKAN İHSAN KURNAZ: ”MATEMATİK OKULU’NDA MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun’da coşkuyla kutlandı. Gün içinde çeşitli etkinliklerin yapıldığı kutlama programlarına katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Genç İş İnsanları Derneği tarafından yaptırılan SAMGİAD Matematik Okulu'nda etkinliğinde çocuklarla keyifli anlar yaşadı. Okuldaki sınıfları gezerek, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayan Başkan İhsan Kurnaz, öğrencilere zeka küpü başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdi.

"Elimizden gelen desteği sağlayacağız"

SAMGİAD'ın eğitim alanında çok anlamlı bir projeye imza attığını belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Öncelikle SAMGİAD üyelerine SAMGİAD Matematik Okulu projesi için teşekkür ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyadaki tüm çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıldönümü bize hem ders veriyor hem bizi mutlu yapıyor umutlu kılıyor. Geleceğe çok daha coşkuyla bakıyoruz. Gerçekten onlar için çok çalışacağız. Bizler de yerel yönetim olarak ilçemizdeki eğitim yuvalarında öğrenim gören gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitimlerin alabilmesi içim elimizden gelen desteği sağlayacağız" diye konuştu.

"Demir: Eğitime katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize"

Etkinlik sonrası bir değerlendirme yapan SAMGiAD Başkanı Aytekin Demir ise, "Derneğimiz üyelerinin katkılarıyla yapılan SAMGİAD Matematik Okulu'nun bu günlerini görmekten dolayı çok mutluyuz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Bugün aramızda olan İlkadım Belediye Başkanımız İhsan Kurnaz'a hem teşekkür ediyor, hem görevinin hayırlı olmasını diliyor, hem de okulumuza vereceği destekler için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

“Etkinlik hediye töreni ile son buldu”

Etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, SAMGiAD Başkanı Aytekin Demir ve SAMGİAD üyeleri katıldı. SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir, etkinlik sonunda günün anısına İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar'a hediye sundu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler