Telefon
WhatsApp
YABANCILAR İSTİKRARLI OLUNCA...
ilkadım

Herkesin herkesi yendiği bir lig oynuyoruz... Kimin hangi sıralamada olduğunun bir önemi yok.

Geçen sezon Lig ve play-off ile beraber 4 maçta bir kez olsun galip gelemediğimiz Atınordu' yu deplasmanda mağlup ederek çok değerli 3 puan aldık.

Sahaya sürülen oyuncu kadrosu ve sergiledikleri performanstan ziyade yapılan oyuncu değişiklikleri dikkat çekiciydi.

Saviçeviç ve Cihanın oyundan alınması, Berk ve Fofona nın oyuna geç atılması, olası bir puan kaybı yaşansaydı Fuat hoca eleştiri oklarının hedefi olurdu.

Bu ligde yabancı oyuncularının kaliteli olması gerekiyor, onların performansından faydalanamazsanız  Zirve mücadelesi için zor yarışır sınız. 

Tomane maşallah sahanın her yerinde var, Saviçeviç keza aynı şekilde takıma en çok katkı verenlerden biriydi. Fofona sahada olduğu sürece rakibe korku bize heyecan veriyor. Bir maçta 3 yabancının performansı iyi demek sonuca da katkısı olmuş demektir. 

Erald Çınari iyi bir kişilik olabilir ama bu takımın oyuncusu kesinlikle değil. Devre arası hem bu oyuncuya hem de Kevın Boli ye teşekkür ederek yollar ayrılmalı yabancı kontenjanı daha iyi isimlerce değerlendirilebilir. Bu ligde yabancıların istikrarlı olunca hedefe bir o kadar yakın olursun.

Nurullah Arslan ‘ın ikinci yarıda baş başa bir pozisyonda soğukkanlı bir şekilde golü önlemesi maçın kırılma anıydı bence. 

Yasin Öztekin, Kaptan son haftalardaki maçlara oranla bu maçta daha istekli göründü.

Hasan Kılıç, performansı düşük olduğu gibi yüzünün de gülmemesi dikkatlerden kaçmıyor, umarım en kısa zamanda toparlanır.

Kevın Boli nin yokluğu Yunus Emre ve Osman ı savunmada müthiş bir ikili olarak kazandırdı. 

Deplasmanında kazanarak rakiplerin de puan kaybettiği bir haftada zirveye ortak olduk Allah'ın izniyle. Maçtan sonra Başkan Yüksel Yıldırım'ı inanılmaz mutlu gördüm. Eğer hepimiz mutlu olmak istiyorsak hem başkanımıza hem de takımımıza sahip çıkmak adına artık maçlarda Samsunsporumuzu yalnız bırakmayalım.

Haaaa... Bu arada " Allahın Verdiği Canı Allahtan Başkası Alamaz "

Evet yazacak Belki çok şey var ama akşam Samsun Güncel Haber de saat 20.55 de Taraftarın 5e5i nde sizlerleyiz biraz da orada sohbet edelim.

Sevgilerimle...
Selamet ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler