Telefon
WhatsApp
OYUN..! SONUÇ..!  TARAFTAR..! BANDO...!
ilkadım

Yoksa Ümraniyespor yenilemeyecek bir takım değildi.

Çok ümitliydim bu maç için. İyi de başladık aslında ama ne hikmetse oynanan oyunun meyvesi gol olmalı, pozisyonlar bu kadar ucuz harcanmamalı. 

Bazı takımlar pozisyon üretemez savunması iyidir, bir duran topta işi bitirir tek golle hanesine üç puanı yazdırır. 

Milyon dolarlar verip alınan oyuncuların aynı hatalarını, aynı beceriksizliklerini her hafta izliyor olmak üzüyor bizi.

Hemen hemen her hafta ileri çıkan Kevın Boli boş kaleye vuramadı diye yazmaya ben utanmaya başladım açıkçası. Şaka gibisiniz arkadaşlar. O topa hoca girip vuracak değil gol yapın artık şu pozisyonları. 

Evet pozisyon buluyoruz ama yine aynı kontraları yemeye devam ediyoruz. Savunmada çok hata yapıyoruz.Şu var ki bu maçın sonucu ne olursa olsun Tomane harbi şahane. Etkili kafa şutları, rakibe sırtı dönükken ayak dışı arkadaşlarına isabetli pasları, savunmaya kadar gelip destek vermesi inanın izlerken insana keyif veriyor.

Melih Okutan bugün beni çok yanılttı. 

Soner Gönül öncelikle geçmiş olsun kardeşimize ama çizgide bir kaç top kayıpları yaptı hatta yediğimiz gol o top kayıplarından birisi sonrası gelişen atakla kalemizde golü gördük. Ama mücadelesi genel olarak iyiydi. 

Yasin Kaptan olsun Hasan Kılıç olsun iyi mücadele ettiler. 

Eeee O iyi, bu iyi sonuç niye istediğimiz gibi değil. 

Bu ligde yabancıların iyi olacak, milletin yabancıları çatır çatır eze eze oynuyor. Bizde iyi diyeceğimiz iki yabancıyı şanssızlıklardan sebep yan yana oynata bilmiş değiliz halen.

Mehmet hocamı da anlamış değilim. Rahmane Bahh ı ilk kez izledik hiçte fena değildi. Bu adamı oyuna sürmek için neden gol yemeyi bekledik senin zaten mutlak galibiyete ihtiyacın var. Hızlı bileklerine hakim bir oyuncu, penaltıyı da sayesinde kazandık. 

Ali Kılıç sorarlarsa kadroda var deriz demek için mi var neden güvenmiyor neden şans vermiyoruz. 

Bir Bursaspor iki sezondur gençleriyle bizi rezil rüsva etti. Mehmet hocamıza bu konuda biraz cesaretli olmasını öneriyorum. 

Birazda oyun dışı konulara değinmek istiyorum. 

Kaç gündür Taraftara maça niçin gelmiyorsunuz çağrıları yapıyoruz. Bugün maç Öncesi canlı yayında yaptığımız röportajlarda passolig sorunuyla ilgili onlarca taraftar maça giremediği gibi bir daha maça gelmem dedirtti bu olumsuzluklar. 

Ligin ilk haftası olsa anlarız, sekizinci hafta olmuş stadımızda aynı sıkıntılar var. Sizce passoligin olduğu süper lig ve Tff 1. Lig takımlarının stadyumlarında var mı bilmem ama var ise de bu kadar Samsun da ki gibi tavan olduğunu sanmıyorum. 

Ligin ilk haftası bu sorunlar yaşandıktan sonra kulüp olarak Taraftarın bu sorununu Passolig şirketiyle görüşüp çözüm arandı mı yoksa hiç mi ilgilenen olmadı. Sanki konuyu ciddiye alan olmamış ki o sorunlar şimdi daha da artmış.

Kulüp olarak diyeceksiniz ki...

Benim Taraftarım passoligini güncellemiş, kartına biletini yüklemiş ilçe yada çevre illerden çıkmış maça gelmiş, geliyor turnikeye tanımsız bilet.!!! 

Şimdi Taraftar ne kadar hakkını arayabilir, gününü boşa harcayıp stadyum önünden döndüğüne mi biletinin yandığına mı takımının yanında olamadığına mı yansın. Soruyorum hangi birine yansın.

Sizler kulüp idaresi olarak bu durumu Passoligle görüşmeliydiniz, turnikelerde sorun varsa Taraftarın suçu ne? Tamam kulübümüz kaynaklı değil belki ama ortada bir mağduriyet varsa mağdur olan taraftar senin kulübün taraftarıysa burada bir ilgisizlik var kimse kusura bakmasın. 

Lig başlayalı iki ay olmuş bu gün biletini alıp stadyuma giden Taraftar kendini içeri atana kadar maça girip girmeyeceğine inanamıyor.

Gelelim maça gelen Taraftarın  etkisine katkısına...

Öncelikle Samsunspor Taraftarı deyince rakipler ne düşünürdü.

Taraftar baskısıyla adeta cehennem yaşatan, rakip oyuncuların dizlerini titreten doksan dakika rakibi tezahüratla boğan bir Samsunspor Taraftarı olarak bilinirdi.

Yahu Allah aşkına şu bando fikrini kim sundu bu kulübe.?

Arkadaş Taraftarın rakibi etkileyecek baskılı tezahüratlarını adeta rolantiye alıyor ve buda rakibin işine yarıyor. Taraftar yeri gelecek bağırarak takımını gaza getirecek yeri gelecek rakibi yuhalayacak, yahu şu bando ne katkı veriyor biri çıksın söylesin Allah aşkına.

Zirvede olursunuz ara ara bando mu çalıyorsunuz davul mu zurna mı ne çalarsanız çalın. 

Başka camiaların  kültürlerine özenmek koskoca Samsunspor camiasına yakışmıyor.
İyi sonuçlar almak Sorunsuz maçlar yaşayabilmemiz dileklerimle...

 Selamet ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler