Telefon
WhatsApp
KAOSU ÖNLEYEN GOL.!!!
ilkadım

Fuat Çapa ‘ın sahaya süreceği kadroyu çok merak ettim açıkçası.  Gerçi farklı bir kadro süreceğini bilgi edinmiştik. 

Savunmada ki açığı Yunus Emre Çift ve Osman Çelik ile kapattı. Osman ı savunmaya çekmekle belki eleştiri aldı hoca ama gerek en kritik hamlelerle gerekse rakibi ekarte etmekte  mevkisinden daha iyi işler yaptı Osman Çelik. Sahanın iyilerinden birisiydi.

Yunus Emre Çift ilk kez on bir şansı buldu, böylesine kritik bir maçta hiçte sırıtmadı. Aferin Evlat. Belki sarı kartı var diye oyundan alınıp yerine barışı sürdü Fuat hoca ama Bence Barış'tan daha çok güven veriyor savunmada. 

Güvenerek biraz daha forma şansı verirsek takım için en iyi transferlerden birisi de o olacaktır.

Diğer genç sürpriz ise ilk on bire Bah ile başlamasıydı. Bah istenileni veremedi. Yunus Emre kadar maçın stresini kaldıramadı.

Özellikle ilk yarı olmak kaydıyla çok ama çok kötü bir futbol sergiledik hem de kaleye bir şut dahi çekemeyecek kadar. 

Takım soyunma odasına taraftarın yuhlaması ile giderken ikinci yarıda bizi gergin bir müsabaka bekleyeceği belirtisini vermişti.

Soner Gönül; bir oyuncu yaptığı ortalarda ancak bu kadar vasat olur. 

Aynı şekilde Alaaddin Okumuş; Soner le birlikte her ikisi de bir türlü vasatın üzerine çıkamadılar. Alaaddin yerine Ali Ülgen değişikliği sağ kanada adeta can suyu döktü.

Yasin Öztekin ve Hasan Kılıç...

Kaç gündür gündem bu iki futbolcuydu. Beklentilerin yüksek olduğu Bu iki oyuncu da bir türlü vasatı aşamadı. Ama ne olursa olsun biz bu isimleri kazanmamız lazım. Lig uzun maraton.

Biraz  önce söylediğim gibi Yasin Öztekin ve Fofana değişikliği de sol kanata can verdi. Dolayısıyla 60.  dakikadan sonra takımda bir kımıldama oldu. 

Melih Okutan ve oyuna sonradan giren Cihan Kahraman ı izlemek çok keyifliydi. Sahanın her yerinde basmadık yer bırakmayan Tomane iyi mücadele etti. Sakatlanmadığı sürece Saviçeviç yeteneğiyle çok ihtiyaç duyacağımız bir isim.

Şimdi gelelim kalecimiz Nurullah Aslan a...

Bu şehrimizin çocuğu olan Kardeşimize sallayanlar sezonun analizine bir baksınlar. 12. Haftayı geride bıraktık, Nurullah kupa maçı dahil üç maça ilk on bir çıktı üç maçı da kazandık ama günah keçisi ilan edenler var. Suçu Samsun'un çocuğu olmak mı? Ayıptır ayıp Allah var yukarıda. Kaldı ki bu takım 12 haftada sadece 4 galibiyet alabilmiş.

Yazacak çok şey var gerisini program da konuşalım. Bu maçta atılan tek gol, kulüpte yaşanabilecek kaosu önleyen  ve üç puanı getiren çok degerili  goldü.

Umarız bu galibiyet serinin başlangıcı olur.

Saygılarımla 
Selamet ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler