Telefon
WhatsApp
İKİNCİ BİR SAMSUNSPOR YOK!!!
ilkadım

Galibiyet harici alınacak her türlü sonuç üzücü olacaktı... Sebebi kötü gidişe dur demek için galibiyetten başka sonuç Taraftarı mutlu etmezdi.

İyi giden bir takım olsaydık, son haftaların formda olan ve zirve yarışı veren takımına karşı alınan bir puanın iyi olduğu söylene bilirdi.  

Mücadele eden bir takım profilimiz vardı ama bireysel hataları yine aynı kişilerde görmek çokta şaşırtmadı beni.

Alahattin Okumuş, Soner Gönül, Kevin Boli, Osman Çelik vasatın üzerine çıkamadılar. 

Anlamadığım genç olarak Bah a verdiğimiz ilk on bir şansını,  şampiyon olmuş U 19 takımından bir oyuncuyu yedekten oyuna sürecek cesarete sahip bir hoca gelmedi bee şu takımın başına...

Demek ki bize gelen hiç bir hoca Altınordu nun yıllarca  hocalığını yapan Hüseyin Öztürk ‘ün eline su bile dökemez. Bu adam yıllardır alt yapıdan çıkardıkları çocuklarla bu ligde bizlere kafa tutuyorlar. Geçen sezonu örnek baz alırsak benim milyon dolarlık takımım hem de süper lig şampiyonluğu yaşamış bir hocayla 2 lig maçı ve 2 play off olmak üzere aynı sezon içerisinde 4 maçta da yenemedi. Hepsinde bir yabancı hayranlığı hepsinde bir papaz hayranlığı yazık gerçekten çok yazık. 

Takımı desteklemek için gelen taraftara helal olsun. 

Birileri diyor ki..!

Biz parasız daha mutluyduk..!

Tribünden protokolde duran Yüksel Yıldırım başkana el kol hareketi ile serzenişte bulunanlara bir iki soru sormak istiyorum. 

Üç sezon önce sahipsizlikten kayyuma kalmış Tff 2. Lige düşmüş bir Samsunspor bugün nerelerde olurdu. Sahipsiz borç batağındaki bir takım düştüğü ligde şampiyonluğa mı oynardı yoksa 3. Ligi boylayacak ilk aday mı olurdu.? 

Diyorum ki bugün bu ligde var isek hatta halen süper lig hayalî kurabiliyorsak bunu mevcut başkan Yuksel Yıldırım a borçluyuz...

Üç sezon önce takımı alan Yüksel Başkan ve İsmail Uyanık başkana bizi dibe düşmekten kurtardıkları için minnettarız değil mi?

Şimdi Soru???

Kayyuma kalmış borç yığınındaki bir takımı İsmail Uyanık başkan tek başına alabilir miydi .?

Kısacası bu yükün altına girebilir miydi? Elbette hayır, olsaydı bu gücü zaten tek başına gelirdi.

Şimdi tepkiyle maça gelmek istemeyen arkadaşlar, ikinci bir Samsunspor yok!!! 

Geçmişte başkanlık yapmış isimler de bizim için elbette bir değerdir. Bu neyin küskünlüğü neyin dargınlığı anlamış değilim.

Gerçekten üzücü bir durum...

Evet yeni hocamızla ilk maçımızı oynadık, kaybetmedik. Mücadele ettik, eksiklere rağmen formda bir takıma ezilmedik, rakibe çokta pozisyon vermedik...

Bu arada Gökhan Alsan... Senin nasıl bir Samsun düşmanı olduğunu biliyorduk ama ne kadar terbiyesiz olduğunu da bu akşam öğrendik. Maç  sonu hareketini sana geri iade ediyoruz. 

Zamanla daha iyi olabiliriz, rakipler eskisi gibi senin taraftar gücünden çekinsin istiyorsan, sende tribünde olmak zorundasın... Haaa  gelmiyorum kardeşim diyende kuru sıkı atmasın...
Sevgiyle Kalınız...
Selamet ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler