Telefon
WhatsApp
AĞIR OLACAK AMA!!!
ilkadım

Bu kadar yüksek bütçeli bir takımı oluştururken geçen sezonlarda yapılan hatalardan nasıl ders çıkartmayız anlamış değilim. 

Sen... Geçen sezon liderle beraber aynı puanı toplamış kemik kadroyu boz, şimdi macera ara. 

Bari saçtığınız paralara yakışır adamlar alsaydınız diyecem onu da beceremediniz.  

Transfer için dünya paralar verip scaut olarak birilerini getireceğinize tribünden üç taraftar indirip siz yapın transferi deseniz, sözde bu işi profesyonel yapıyor dediklerinizden emin olunuz daha sağlıklı yaparlardı. Çünkü onlar takip ettikleri bu ligin oyuncularını tercih ederlerdi. 

Yazık ... bir gün önce tesisler yanmış adeta. Hiç mi etkilenmediniz arkadaş. Bu şehrin bu Taraftarın bir beklentisi var diye hiç mi düşünmediniz. 

Fuat hocam Allah aşkına maç konuşmalarında ne söylüyorsunuz? 

Bazen her şey taktik değildir. 

Bazen çıkacaksın çatır çatır oynayıp kazanacaksın denilen maçlar vardır. 

Öylesi bir maçtı buda... 

Bir ramazan akşamı çocuk çoluk kadın erkek yediden yetmişe tribünde yerini almış ama onlarda ki o istek Siz sahada ki arkadaşlarda yoktu. 

Biraz ağır olacak ama...

Kusura bakmayın kendi çocuklarınızın yada büyüklerinizin kısacası ailenizin nasıl üzülmesini istemez iseniz Allah üzmesin yine de, Size inanmış biz ve çocuklarımızı da bu kadar üzmeye hakkınız yok!!

İnsanlar evine ekmek alamaz Pazar göremez yine de bir aşk sevda tutku uğruna Sizi desteklemek için tribüne gelecek ama Sizin gamsız tavır ve yürümenizi izleyecek yok öyle.!!!

Bu sonuçlar, gönül veren taraftarların ailevi düzenlerine bile yansıyor...

Nasıl mı? 

Eşine Pazar göremem param yok deyip kaçak göçek maça gelenlerin eşleri, başlarım senin maçına Samsunsporuna diyerek evlerde huzursuzluklar var. Zaten ortalık ateş pahası....

Peki bu durum Sizin umurunuzda mı? Taraftar cebindeki son parasıyla maça gelecek,  Sen çocuk çoluğunla en lüks ortamlarda yiyecek dolaşacaksın. Elbette dolaşın ama benim başımı yere eğip sen başın dik gezemezsin arkadaş. Yok böyle bir hakkın..

Haftaya daha zor bir Manisa FK maçı var... Çıkın kalan maçlarda bir Onur savaşı verin. Ağır oluyor ama sabrımızı gerçekten taşırmaya başladınız. 

Sizi atmak satmak gibi bir lüksümüz yok bu yolu Sizlerle yürüme mecburiyetimiz var. 

Sahipleniyoruz ama sahiplendikçe rahatlık batıyor Size...

Her hoca için ilk gelince iyi denir de sonra neden kötü diye istifası istenir.

Fuat hocanın belki hataları var yok değil ama ligin en kötü savunması bizde, kulübeye bakıyorsun kurtarıcısı Tolcay Ciğerci tarzı adamların olduğu takımın vay haline. bulduğun pozisyonları atamayacaksın hoca suçlu ... hoca mı girip atacak...

Ama hocam Allah aşkına şu U 19 dan kadroya kattığın gençlerimize biraz şans   vere. En ufak hatada daha forma göremezsin tavrı sargılamayın. Tam tersi biraz cesaret verin cesaretli olun oynatım şu çocukları ... 

Yüksel Başkanımıza gelince...

Başkanım artık sizin hata yapmanız da kabullenilmiyor bilesiniz. Yıllar önce yöneticilik yapmış olduğunuz kulübünde dört yıldır başkanızınız... Birileri kadar sizinde şapkanızı önünüze koymanız lazım.. 

Beraber yürüdüğünüz görev verdiğiniz bazı isimleri tekrar gözden geçirin, sonra çıkıp yine kandırıldım demeyin benden söylemesi... 

Neyse gerisi derin konular yorum ve analizlerle pazartesi Taraftarın 5e5i programımızda olacak... Bu arada Güncel Haber TV de ki YAYINIMIZ bu hafta 19.55   'te yayında olacak bilginize...
                Şimdilik hayırlı ramazanlar...
                                                     Selamet ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler