Telefon
WhatsApp
AĞIR BEDEL ÖDEMEDEN.!
ilkadım

Maça iyi başlayan istekli gibi gözüken bir takım vardı aslında tarafımızca sahada. İyi başladık derken yediğimiz şok bir erken gol gördük kalemizde. 

Geçen hafta övgüler yağdırdığımız Aykut Özer altı pasın üzerine gelen o topu çıkıp alması lazımdı ama gereğini yapamadı.

Soner Gönül; sol taraftan gelen her atakta tehlikeli anlar yaşatıyor, defansın arkasına atılan her top tehlikeli. Yediğimiz golün tekrarını bir izle bak Soner kardeşim, arkada adam bomboş, rahatsız etme gibi hiç bir şey yok, futbolda topa sen vuramıyorsan  adama da vurdurma diye bir kural var onu uygulayabilseydin bari. 

Açık söyleyeyim, ah Ercan Yazıcı ah diyorum şu pozisyonları izleyince bazen.     

Yan toplarda oldukça kötüyüz, yediğimiz gollerin çoğunu yan top ve duran toplardan yediğimiz belirgin. Ayrıca dönen topların hepsi rakipte kalıyor, dolayısıyla bu durumda içerde dışarda herkes sana üstünlük sağlıyor ve her daim o dönen toplarda kalemizde tehlike yaşıyoruz. 

Can yakan duran ve yan toplarda acil önlem almalıyız. Yoksa daha ağir bedeller öderiz.

Geçen hafta stoper oynayan Berk Taşkın ın kesik yemesi beni şaşırttı. Sakat olsa kulübede de olmazdı neden on bir çıkmadı anlayamadım.

Hasan Kılıç; iç sahada bambaşka deplasmanda durgun bir Hasan izliyoruz ama bu haftaki attığı golle deplasman performansının moralmen de artacağını daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yasin Öztekin; maçın başında kaçırmış olduğu pozisyonda bir çoğumuz tepki gösterdik fakat geçen hafta da belirttiğim gibi Yasin maçın belli bir süresinden  sonra kendini adapte ediyor gibi sanki, sonradan açılıyor ve ikinci yarının başında attığı gol ve attırdığı golde katkısı çok fazla. Bunları devamlı olarak maçın geneline  yayabilirse hem kendisi hem de takım olarak daha fazla etkili olabiliriz.

Tomane; sahanın en iyilerinden birisiydi. Geçen sezon sakatlık sebebiyle  forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncu, bu sezonun en iyi transferlerinden birisi diyebiliriz. Gerek ilk yarı da rakip kalecinin zoraki çıkardığı kafa şutu, gerekse penaltı pozisyonunda ki ısracı mücadeleci hırsı takıma penaltı kazandırdı ve öne geçmemizi sağladı. Teşekkürler Tomane... Her hafta daha iyi bir Tomane izliyoruz..

Kişisel hatalardan çok gol yiyen bir takım yapımız var. Bakıyorsunuz, bir hafta Boli nin diğer  hafta Soner in, keza bu hafta da Recep Burak Yılmaz ın bireysel hatası yüzünden ikinci golü kalemizde gördük. Özellik birinci bölgede daha fazla dikkatli olmamız gerekirken önlem alamıyor gibiyiz…

Diomande, ilk kez on bir çıktığı maça iyi başladı. Orta saha da ki boşluğu elinden geldiği kadarıyla toplayama kapatmaya çalıştı. Üstüne düşen görevi de yaptı ama daha tam olarak hazır olmadığını da gördük. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağının sinyallerini bu gün sahada savaşarak elinden geldiğince verdiğini düşünüyorum.

Zorlu Denizlispor karşılaşmasını kazanmasını bildik. Kaybetseydik eğer, rakip  Denizlispor sıralamada üzerimize çıkarak bizimle puan farkını iki ye çıkaracaktı ama kazanmasını bildik çok şükür.

Zorlu deplasmandan üç puanla dönüyoruz. Bu maçı unutup evimizde şuan ligin lideri daha henüz gol bile yememiş Ümraniyespor u konuk edeceğiz. Umarım sakatlarımızın da iyileşip kadroya dahil olmasıyla iyi çalışacak iyi hazırlanacak sahaya çıkıp aslanlar gibi savaşacak ve kazanacağız inşallah...
Saygılarımla...
Atakan ATLI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler