Telefon
WhatsApp
FATSA’DA YAŞLILARA SAYGI HAFTASI ETKİNLİĞİ
ilkadım

“38 BİN YAŞLIMIZA HİZMET VERİYORUZ”

Programın açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, “Ülkemizde son 20 yılda yaşlı nüfus diğer yaş gruplarındaki nüfusa göre daha yüksek bir hız ile artış gösterdiğini kaydetti.
Yaşlı nüfusun artışı ile birlikte uzun süreli bakıma ihtiyaç duyacak bireylerin sayısının arttığına dikkat çeken Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, “Bakanlığımıza bağlı 168 Huzurevinde 13.687 yaşlı belediye ve özel huzurevleri ile bu sayı 215 kuruluşta yaklaşık 17 bin toplamda 38 bin yaşlımıza hizmet vermekteyiz.” dedi.

KAYMAKAM AVNİ KULA; “TÜM YAŞLILARIMIZA SAYGILAR SUNUYORUM”

Fatsa Kaymakamı Avni Kula ise yaptığı konuşmada, “Değerli büyüklerimize hizmet eden Huzurevi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yaşlılarımıza da sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bizler de bir gün belli bir yaşa geleceğiz. Ben tüm yaşlılarımıza saygılar sunuyorum.” diye konuştu.
Programda, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla huzurevi bünyesinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren yaşlılara protokol mensupları tarafından ödülleri takdim edildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler